Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: James Blake – Modern Soul

Det har länge spekulerats när uppföljaren till James Blakes senaste album Overgrown skall landa, ett flertal gånger har ett preliminärt datum (eller åtminstone årstid/månad) presenterats men sedan inte följts upp. Under gårdagen bjöd dock den gode James åtminstone på det nytt material för första gången sedan 2014 års 200 Press EP.

Nya spåret Modern Soul presenterades av Blake själv under sitt program på BBC Radio 1. Mycket mer sades inte om singeln och vad som är att vänta men nytt material från James Blake tackar en aldrig nej till och det låter onekligen bra.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s