Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Babeheaven – Heaven

Babeheaven är ett namn som de senaste månaderna figurerat hektiskt på Londons mest ansedda livescener. Nu är kvintteten redo att presentera sig på allvar genom den nya singeln Heaven som släpps via Handsome Dad den 8 april.

På det svävande spåret hör vi Babeheaven briljera rejält och när man på ett snyggt och kontrollerat sätt drömmer sig iväg. Som om det inte vore nog hörs en diskret karibisk touch under den drygt tre minuter långa introduktionen till ett band som är på god väg att hitta ett starkt eget sound.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s