Artikel / FVI Introducerar / Lyssna

#62: Jordan Max

jordan max
FVI Introducerar #62 

Jordan Max
FacebookTwitter – SoundcloudSpotify

För drygt en månad sedan landade Jordan Max debutsingel från kommande EP:n Only One Is King som släpps den 25 mars via Full + Bless. Introduktionen gick under namnet Hell och imponerade från första stund. 23-åringen från Oldham, vars främsta attribut är att staden åtminstone ligger nära Manchester, lyckades genom sin mörka produktion och otroliga röst fängsla direkt för att ännu inte släppa taget.

Jordan Max moderna produktion kombinerat med den tidlösa stämman skapar en sorts magi och känsla som få andra inom genren kan uppnå. Rösten leder spåret framåt och genom det andra spåret Let Me Lay Down lyckas Jordan utan några problem visa att första spåret inte var någon engångshändelse. Det känslosamma spåret är i princip omöjligt att inte gunga med i och lyssna på varenda ord Jordan Max klämmer ut.

23 år gammal och två spår in i karriären lyckas Oldham-sonen visa att hans musik är ämnad för något så mycket större än en stad nära Manchester. Only One Is King, och kanske är det just Jordan Max.

Ett av FVIndies syften är att lyfta fram nya band och artister som annars inte får publicitet i Sverige, detta gör vi genom att introducera ett nytt band i veckan. Ett roligt men krävande uppdrag, om du vill bidra tar vi mer än gärna emot tips. Samtliga band som fått denna ära hittar du i arkivet.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s