Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: INHEAVEN – Baby’s Alright

INHEAVEN växte under fjolåret fram som ett av de betydande framtidsnamnen på den brittiska indierockscenen. Bandet från södra London har redan fått tummen upp från, den i sammanhanget, legendariske Julian Casablancas.

BBC Radio Ones Annie Mac premiärspelade under gårdagen den senaste singeln från kvartetten som på allvar börjar lyfta mot skyarna. Baby’s Alright är vad en lagom inspirerad och härligt småfull britt hade kallat för ‘banger’ innan han hoppade med i det medryckande spåret. Ett styrkeprov från INHEAVEN som ser ut att ha framtiden för sig.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s