Artikel / Lyssna / Nyheter / Titta

LYSSNA: The Last Shadow Puppets – Everything You’ve Come To Expect

Det återförenade The Last Shadow Puppets släpper den 1 april sitt andra album Everything You’ve Come To Expect via Domino Recordings. Tidigare har den Way Out West samt Roskildeaktuella duon delat med sig av den ösiga Bad Habits men under torsdagen delade man med sig av titelspåret med tillhörande video.

Everything You’ve Come To Expect är ett betydligt lugnare spår än sin föregångare från kommande fullängdaren. Precis som alltid när det gäller Arctic Monkeys Alex Turner och Miles Turn projekt är det mycket teatraliskt och givetvis har de karaktäristiska stråkarna en plats.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s