Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Humfree Bug Art – Flya Hya

Stockholmbandet Humfree Bug Art släpper sitt debutalbum Nuthin/Sumthin den 13 maj via det finfina bolaget Strangers Candy. Tidigare har vi fått ta del av den lovande singeln Eyeknees och denna vecka landar det andra smakprovet i form av Flya Hya, ett experimentellt spår med stora ambitioner som även uppfylls. Dock måste vi även tillägga en varning: Flya Hya sätter sig rejält på hjärnan, faktiskt till den grad att du efter ett antal lyssningar kan finna dig gå runt på stan och repetitivt mumla Flya Hya!, men det kan det vara värt.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s