Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Foreign/National – Tristesse

Melbournebandet Foreign/National är väl känt för den som hängt med detta projekt från början, akten med det lyxiga soundet var redan för två år sedan den nionde FVI Introducerar någonsin och sedan dess har vi rapporterat om kvintettens utveckling och efterföljande singlar.

Nu är det äntligen dags för debutalbumet som väntas släppas under året, australiensarna har tagit hjälp av landsmannen Joey Walker (King Gizzard & The Lizard Wizard) som producerad förstagiven. Allt detta meddelar man i samband med nya singeln Tristesse, en svängig diskohistoria som visar upp bandet i sin allra bästa dager.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s