Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: James Blake – Timeless

Länge och mycket har det spekulerats om när James Blakes tredje album skall landa. Tidigare i år fick vi ta del av Modern Soul men sedan dess har det varit mer eller mindre tyst från den hyllade britten, tills nu. Under sin senaste BBC Radio 1 Residency avslöjade Blake att ett nytt album är färdiginspelat, och enligt egen utsago rör det sig om hela arton nya spår från den Roskildeaktuella producenten: “I said it a couple of months ago that I think it’s time to start recording an album because–you know–there’ve been requests. People have been asking if I’m going to record a record, so I did one. It turned out great–quite long, but I’m really happy with it. It’s 18 tracks long. Yeah, one of the tracks is 20 minutes long, as well.”.

I samband med dessa glädjande nyheter fick vi även ta del av nya spåret Timeless, ett spår där James Blake återigen visar upp sina bästa sidor och en kan tycka att vi väntat länge nog på en av vår tids främsta första fullängdare sedan 2013 års Overgrown.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s