Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Magic Potion – Cola Boyys

Den 27 maj släpper Magic Potion sitt debutalbum Pink Gum via PNKSLM, tidigare har vi fått ta del av singeln Milk som fått över 100 000 spelningar på Spotify. Nu följer den sprillans nya Cola Boyys där Stockholmsbandet visar upp sina allra mest melodiska slackertoner på ett sätt få andra mäktar med i vårt avlånga land.

Den 27 maj spelar man på Debaser Strand tillsammans med labelkamraterna Boys och Angelic Milk, det vore närmast kriminellt att inte befinna sig på plats om en håller till i huvudstaden – mer info här.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s