Artikel / Nyheter

PREMIÄR: Vårt radioprogram Rama Lama Radio

färger-06vitbakgrund

Nu tar vi FVIndie ut i etern och börjar sända radio på Stockholms Lokalradio 95,3. Programmet heter Rama Lama Radio och sändningen kommer ske på fredagar klockan 15.00. Det går också att lyssna live på world wide web via TuneIn och programmet kommer även läggas upp på Rama Lama Radios SoundCloud i efterhand. Premiären sker redan idag och första säsongen kommer troligtvis bestå av nio avsnitt.

Syftet med radioprogrammet är precis som med FVIndie att uppmärksamma musik, men också andra aktörer inom den alternativa musikbranschen.

Förutom att spela aktuell ny musik ligger fokus på att undersöka hur ‘DIY’-musikbranschen egentligen fungerar – allt från att starta band till att arrangera festival, starta musiksida eller varför inte skivbolag. Detta gör vi genom att vi bjuder in gäster som gör just detta och låter dem berätta hur, samtidigt som vi lyfter fram aktörer vi anser står alltför mycket i skymundan.

Rama Lama Radio handlar helt enkelt om musik och samtliga aspekter av den – för dig att lyssna på och för dig att inspireras av.

I dagens avsnitt kommer vi bland annat prata om att starta band med Stockholms hetaste nykomlingar Steve Buscemi’s Dreamy Eyes och premiärspela Lion’s Dens debutsingel!

Vår fantastiska logga är skapad av den mycket begåvade Wojciech Jurzyk vars portfolio du hittar här, tveka inte på att kontakta honom om du vill ha hjälp med något.

Håll er uppdaterade genom att följa oss på:
Rama Lama Radios hemsida
Facebook
Twitter
Instagram
Soundcloud

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s