Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: David West – Dream On Dreamer

David West är en australiensare bosatt i USA och är utöver medlem i banden Rat Columns, Liberation samt Rank/Xerox nu aktiv med sitt soloprojekt. En flitig musiker med andra ord och efter att ifjol ha släppt så mycket som ett kassett är det den 5 augusti dags för debutalbumet Peace or Love.

Dream On Dreamer är första singeln från Wests kommande fullängdare och han sätter ribban högt. Det rör sig om experimentell pop som är svår att kategorisera och i sin smått slöa men hypnotiska värld trollbinder den på ett sätt som få mäktar med.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s