Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Delagoon – Somehow

Det har tisslats och tasslats en del kring Stockholmsbandet Delagoon som i höst själva gav ut sin debut-EP Archipelago. Nu har kvartetten blivit signade av Hybris som kommer att ge ut EP:n på nytt med två nya spår, Somehow är ett av de spåren och bandets första singel på bolaget.

Den lovande aktens debutsingel bjuder på post-punkig jangle som slår hårt och rätt från första stund. Delagoon är en nödvändig injektion i huvudstadens indiescen och den nya singeln firar man i kväll tisdag på Shangri-La, mer om det här.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s