Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Steve Buscemi’s Dreamy Eyes – Call Out

När Steve Buscemi’s Dreamy Eyes i januari släppte sin debutsingel Desire sparkade man igång det svenska indieåret på bästa sätt och låten spreds på i princip alla landets musiksidor värda namnet. Nu återvänder Stockholmsbandet med sin andra singel, Call Out.

Bandets andra singel rättfärdigar hypen och visar på kvartettens bredd, till skillnad från sin föregångare är det denna gång Tilde Hansen som står för ledsången och det är närmast ett lyxproblem att bandet sitter på flera duktiga röster. Förutom det är det en mogen och ambitiös ljudbild som skapar ett sound som på en hög nivå känns både eget och genomarbetat, något få band lyckas med så tidigt i karriären.

Steve Buscemi’s Dreamy Eyes är ett av Stockholms ledande indieband i en våg av unga kreatörer som minst sagt känns mycket intressant. Du som vill fånga en del av den bör den 8 juni ta dig till Cantina Real för att förutom Steve B se Mama Sonic och Spice Garden spela live, mer info här.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s