Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Jagwar Ma – O B 1

Australiensiska trion Jagwar Ma släppte ett av 2014 års bästa debutalbum i form av den fängslande Howlin. Bandet har sedan dess turnerat flitigt och imponerat stort med sina ambitiösa liveshower där man på senaste tiden inkluderat en hel del nya låtar.

Under torsdagen meddelade trion att man i höst släpper nya albumet Every Now & Then och redan nu finns första singeln O B 1 att ta del av. Jagwar Ma fortsätter att ta vara av det bästa från 90-talet utan att låta passé och det är i vanlig ordning den explosiva refrängen som är svår att få ur huvudet.

Albumet är förutom Jono Ma producerat av inga minde än Warpaints Stella Mozgawa samt en av 10-talets mer använda producenter James Ford (Arctic Monkeys, Foals, Haim, Florence + The Machine) så mycket talar för att det blir bra.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s