Artikel / Konserter / Recensioner

Frankie Cosmos på Popaganda

frankie cosmos

Det finns akter som är som gjorda för att spela i solsken, Frankie Cosmos är definitivt en av dem. Med sin lågmälda och lättsmälta pop är Greta Kline och hennes band den ultimata starten på en festivaldag. Att sitta i gräset, dricka en kaffe och nynna med i de självklara melodierna ger en sällsynt själsro.

Att göra simpel men fortfarande intressant musik är inte alltid det lättaste men Frankie Cosmos behärskar den ädla konsten fullt ut. Outside with the Cuties är ett utmärkt exempel på hur de allra rakaste poplåtarna behövs och fortfarande kan beröra.

Det känns lite som om Frankie Cosmos är på besök från en annan planet, en lite coolare och lite mer äkta planet än den som Popaganda är vana vid. Inga krusiduller eller onödiga utsvävningar, bara briljanta låtar rakt igenom. Att de också har den absolut snyggaste merchen på festivalen ger även ett extra plus i kanten.

Betyg: 5/7

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s