Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Pumarosa – Honey

Londons Pumarosa har fått en enorm hype på hemmaplan i och med sina två första singlar, Cecile och Priestess. Kvintetten åker ut på sin första headline-turné i oktober och som uppvärmning bjuder man nu på ett sprillans nytt spår.

Honey är bandets första singel på Fiction Records (där bland annat Tame Impala hör hemma) och ser Pumarosa bredda sitt register än mer med Isabel Muñoz-Newsome karaktäristiska röst som trygg punkt. På Spotify finns nu även en hel EP att tillgå där man förutom de tre singlarna hittar demot Sinking Heart, spana in den här nedan.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s