Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Echo Ladies – Close To Be Close To Me

Malmöbaserade Echo Ladies Close To Be Close To Me är bandets första singel sedan man signade med Hybris. Det lovande skramliga bandet gör musik som hittar sin styrka i sina massiva popväggar och har jämförts med bland andra The Jesus & the Mary Chain.

Close To Be Close To Me är en väl genomarbetad singel som lovar gott inför framtiden. Om en vill se mer av den varan bör en den 26 november ta sig till PSB i Stockholm då Echo Ladies tillsammans med wy, Steve Buscemi’s Dreamy Eyes och Cat Princess står på scen – en kväll ingen med förkärlek till livets goda indiepop bör missa, mer info här.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s