Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Call Cat – Bearded Burden

Call Cat har enligt våran Facebook-research rötterna i Västerås och har funnits sedan 2012. I fjol debuterade man med Borders Are Meant to be Crossed men det är med nya Bearded Burden man gör sitt första rejäla avtryck. Redan från första sekunden är det en oemotståndligt trallig melodi man bjuder på med sin självutnämnda barbiepunk.

Bearded Burden är en popig pärla med den tacksamma egenskapen att växa för varje lyssning och ett band att hålla ögonen på. Den 28 januari spelar man tillsammans med Hundmänniska och Lava Bangs på PSB i Stockholm, mer info här.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s