Albumnyheter / Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Blaenavon – Orthodox Man

Blaenavon har funnits på radarn redan sedan 2013 då man släppte sin hyllade debut-EP, sedan dess har man utvecklat sitt sound till ett något popigare sådant och vunnit en hel del fans. Live gör man sig absolut bäst och ett besök till Sverige är förhoppningsvis något närmre när man nu annonserar sitt debutalbum med följande fina ord: “We know we’ve made you wait. But while you’ve been waiting. We’ve been working away. Quietly. Frantically. Pouring everything we know into this. To make it all.Worth it. 5 years of our lives Into 59 minutes of yours. Our debut album.” 

I samband med detta släpptes även nya singeln Orthodox Man som kommer att finnas med på skivan som går under namnet That’s Your Lot. Även tidigare släppta Let’s Pray och My Bark Is Your Bite kommer att finnas med på albumet som släpps den 7 april via Transgressive.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s