Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Steve Buscemi’s Dreamy Eyes – Closer

Vi var inte ensamma om att få upp ögonen för Steve Buscemi’s Dreamy Eyes när man under förra årets första hälft släppte mycket lovande singlarna Call Out och Desire. Under sommaren och hösten var man ett av de mest frekventa banden på Stockholms indiescen och när man nu släpper första singeln för året är det ett stort kliv framåt i kvartettens utveckling.

Closer ges ut på vårt skivbolag Rama Lama Records och på låten gästas man av labelkollegorna Melbys lysande sångerska Matilda Wiezell. Singeln är med sina fängslande trummor, starka bas, drömmiga synthar och mathrockiga riff perfekt för de indiedansgolven man hör hemma på. Nytt material är att vänta redan i mars och det är en ära för oss att få ha en liten del i bandets framfart.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s