Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: High Sunn – Polaroids

I San Fransisco lever Justin Cheromiah som är ytterligare en ungjävel att ge dig ångest för vad fan du egentligen hade för dig när du själv var 17. För 17 år gammal har Justin redan producerat MÄNGDER av material med sitt projekt High Sunn och nu blivit upplockad av PNKSLM.

Polaroids är första låten på bolaget som släpper High Sunns nya EP Hopeless Romantic den 19 maj. Singeln är en något skramlig skapelse med egen känsla, styrkan finns framförallt i de beroendeframkallande melodiska gitarrerna vilka Justins speciella röst klär alldeles utmärkt.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s