Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Giungla – Cold

Giungla är italienskan Ema Dreis soloprojekt som ifjol släppte ifrån sig en lovande tre spår lång EP. Nu återvänder hon med sin starkaste bit musik hittills, den fokuserade och kalla (heh.) Cold som används för att promota hennes spelningar på allas favoritbranschfestival SXSW.

Spåret innehåller, om än något mer städat, energimässigt liknande kvaliteter som den simpla punkiga pop ShitKid slagit genom med under senaste året. Giungla ges ut hos Londonbaserade Some Kinda Love och gissningsvis är detta endast början för Italiens nya (finns det någon gammal?) indiehopp.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s