Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: High Sunn – Tears

17 år gamle High Sunn har trots sin ringa ålder släppt en hel kasse album, något som får en att undra hur det egentligen går med läxorna för pojkvaskern. Det gör dock inte oss något, för Justin Cheromiah förser oss med fantastisk musik istället och egentligen är han inte heller vårt ansvar överhuvudtaget.

Tears är andra singeln från kommande EP:n Hopeless Romantic som släpps via PNKSLM den 19 maj. Nya singeln är ett något mer energifyllt och hoppfullt spår än sin föregångare Polaroids, gemensamt är dock de melodiska gitarrerna och Cheromiahs väl anpassade röst. Tillsammans skapar allt detta ett bra mycket mognare sound än det 17-åringen borde besitta och en längtan efter MER material från High Sunn.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s