Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: All We Are – Human

All We Are slog igenom under 2014 med sitt självbetitlade debutalbum som genom spår som I Wear You gjorde ett stort intryck. Förra månaden återvände man med singeln Burn It All Out och nu kommer nyheten om att trions andra album släpps den 9 juni via Domino.

I samband med detta delade All We Are med sig av nya singeln Human, ett spår som frångår debutalbumets svala sound vilket av de själva beskrevs som “Bee Gees på valium”. Human visar upp ett mer direkt sound hos bandet som på nya spåret lyckas hitta inspiration från ett flertal genrer för att skapa något eget.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s