Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: M.I.L.K. – When You Feel Good

Danske Emil Wilks soloprojekt M.I.L.K. fick en hel del ögon på sig när han för nästan exakt ett år sedan debuterade med den underbara Following The Sun. Förutom ytterligare en singel under 2016 har det fram tills nu varit relativt tyst kring dansken och hans svalkande musik.

When You Feel Good är namnet på årets första singel från Wilk som fortsätter på den inslagna vägen. Produktionen balanserar ständigt på gränsen mellan löjligt och underbart men i slutändan går det inte att stå emot, en indiesommarplåga med andra ord.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s