Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Alvvays – In Undertow

2014 släppte kanadensiska Alvvays sitt självbetitlade album som lett av den moderna klassikern Archie, Marry Me blivit en av detta decenniets mest älskade indieplattor. Sedan dess har det varit tyst från Torontobandet som idag äntligen gav ifrån sig besked om uppföljaren.

In Undertow är första singeln från Antisocialites som släpps den 8 september via Polyvinyl. Trots att mängden av band som rör sig musikaliskt nära Alvvays lyckas man fortfarande stå ut genom de starka melodierna och Molly Rankins karaktäristiska röst. Alvvays är minst lika bra som när man lämnade oss och sommaren blev precis ett snäpp bättre.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s