Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Superorganism – Nobody Cares

Maine/London-kollektivet Superorganism knockade oss två gånger om med sina debutspår Something For Your M.I.N.D. och It’s All Good som bägge tillhör 2017 års starkaste spår. Nobody Cares är tredje smakprovet som med sitt lekfulla sound cementerar gruppen som årets mest intressanta nykomling.

Nyheten att kollektivet i oktober gör sin allra första spelning på 700 personer starka lokalen Village Underground i London skvallrar en del om det stora intresset Superorganisms hypnotiska och oberäkneliga musik redan lyckats locka till sig.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s