Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Mr. Jukes – Leap Of Faith

Mr. Jukes är Bombay Bicycle Clubs Jack Steadmans soloprojekt som skiljer sig markant från det brittiska numera vilande indiebandet. Under året har Steadman släppt ifrån sig ett gäng riktigt lovande singlar och den 14 juli väntas debutalbumet God First.

Leap Of Faith gästas han av inga mindre än De La Soul och Horace Andy. Spåret börjar i ett intro som skulle kunna vara taget från Bombay Bicycle Clubs sista album So Long, See You Tomorrow men försvinner sedan in i Mr. Jukes redan etablerade funkiga universa. Allt tyder på att ett av årets härligaste album ser ut att vara på ingång!

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s