Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Wolf Alice – Don’t Delete The Kisses

Londonbandet är i hemlandet ett av de mest populära indiebanden som blomstrat upp senaste åren. 2015 släppte man efter en lång och hypad uppladdning debuten My Love Is Cool, ett album det karismatiska livebandet följer upp med nya Visions Of A Life den 29 september via Dirty Hit. Förra månaden avtäckte man den energiska Yuk Foo och nu är det dags för nästa singel.

Don’t Delete The Kisses står i rak motsats mot Yuk Foo, aggressiviteten på den sistnämnda är utbytt mot harmoni i det svävande spåret. Ett riktigt styrkebesked från Wolf Alice som än en gång visar att man är mångfacetterade.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s