Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: First World – Easy Access

Redan på Firstworlds självbetitlade debutsingel, som släpptes tidigare i år, var det tydligt att Kris Alvarez har stora ambitioner med sitt projekt. En välproducerad, fräsch tappning av det före detta modeordet “chillwave” som med sitt hypnotiska tilltal lockat nästan 80 000 streams på Spotify.

Nu är Firstworld tillbaka med nya Easy Access, en singel som har ett något med direkt tilltal men rakt igenom uppfyller de förhoppningar som följt med debutsingeln. Med två starka första singlar som osar potential är med andra ord Firstworld nu definitivt ett namn att hålla ögonen på.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s