Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Organised Scum – Consultants of Swing

Nör Organised Scum ifjol debuterade med EP:n Death to the Liberal Idea uppmärksammade vi inledningsspåret The Rare Gift of Healing och kallade duons musik för ett alternativt universum där Mac DeMarco var en seriös prettokille och samtida med Pavement. På nya, fyndigt döpta, Consultants of Swing kvarstår den känslan om än något utvecklad.

Det släpande lo-fi spåret är snyggt och släpande med en melodi och rytm som gör att även sena 90-tals Blur får adderas in i det redan nämnda universum. Till skillnad från tidigare spår är Consultants of Swing något mer lågmäld men duon visar att man även kan hantera detta. Singeln för Organised Scum till en ny nivå där man nu verkligen är ett namn värt att hålla ögonen på.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s