Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Hearty Har – Radio Man ’56

LA-bandet Hearty Har släpper idag sin retroaktiga singel Radio Man ’56 som följer de tidigare lovande Creation Frustration och Can’t Keep Waiting. Projektet är lett av bröderna Tyler och Shane Fogerty och man behöver inte vara någon särskilt etablerad musikforskare för att förstå att Fogerty-bröderna har en förkärlek till 60-talets psykedeliska garagerock.

På Radio Man ’56 lyckas man låta som sina idoler utan att det känns allt för blasé, det är ett snyggt spår som snarare låter som en förlorad klassiker med en energi och melodi som är svår att motstå. Ett lovande spår från en lovande akt som med säkerhet kan komma att hitta generationsöverskridande kärlek världen över.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s