Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Dim Vanilla – Aar o Dar

Stockholmsbandet Dim Vanilla följde nyligen upp vårens trallvänliga debutspår The Sun That Day med nya Aar o Dar. Det nya spåret adderar ytterligare en dimension till bandet och framförallt är det den stora kvalitetsökningen i produktion som höjer nivån betydligt. Den psych-popiga Tame Impala a la Innerspeaker-aktiga singeln är tre minuter dagdrömmande där endast de fängslande trummorna känns som fast punkt i den annars flytande ljudbilden – det hela låter mycket behagligt och lovar gott inför kommande släpp från kvintetten.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s