Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: HOLY – premonition / ◯ / it shines through

Hannes Ferms projekt HOLY fick oss att twittra saker som “bästa spelningen vi sett sedan någon sommarnatt på Roskilde” samt att Ferm har “det bästa svenska albumet på länge på gång” under två livespelningar i våras. Sedan dess har vi ivrigt väntat på att få höra det magiska psykedeliska materialet som är HOLYs nya kostym och ett rejält kliv fram från det visserligen lovande debutalbumet Stabs garagerock.

Nu är första smakprovet ÄNTLIGEN här i form av den specialtecken-inkluderande singeln premonition / ◯ / it shines through. Ett psykpopigt spår av bästa slag (tidig Tame Impala) som framförallt bara ökar hungern på den fullängdare som är att vänta tidigt nästa år via PNKSLM. För även om singeln givetvis är bra känns den framförallt som en del av en helhet av det förhoppningsvis kompletta album som vi fortfarande får vänta på.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s