Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Delsbo Beach Club – All The Way Home

I onsdags släppte vi via vårt bolag Rama Lama Records Stockholmsbandet Delsbo Beach Clubs debutsingel All The Way Home. Spåret är ett första smakprov från ett band som har en enorm potential och vars melodiska surfpop på ett snyggt sätt lyckas väva in mycket av det som “funkar” i dagens indiepop genom att ta det bästa från det drömmiga till det mer raka fokuserade.

En EP är att vänta tidigt under nästa år och vi är extremt stolta över att få släppa det första smakprovet som vi (med en stor dos jäv) tycker är en av de bästa debutsinglarna från ett svenskt band på mycket länge.

Den 26 oktober arrangerar vi en Rama Lama Night på Landet i Stockholm där förutom Delsbo Beach Club även Steve Buscemi’s Dreamy Eyes-Elias soloprojekt Chez Ali spelar. Chez Ali består live utav medlemmar från Delagoon, Melby samt Gorilla Cult och spelningen på PSB för ett par veckor sedan lovade mycket gott. Mer info om spelningen finns här och förköpet kostar bara 80 kr, en summa väl värd att spendera för att se två av Stockholms indiescens bästa nykomlingar.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s