Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Pomona Dream – Easy Raider

Pomona Dream har sedan 2016 års lovande debut-EP Rainbow Milk kontinuerligt lyckats utveckla sin säregna pop ytterligare. Tropicana släpptes tidigare i år och nu följer Easy Raider där Pomona Dream känns mer hemma än någon gång tidigare.

Det jazziga soundet i snygg, nostalgisk och spacead kostym är oemotståndligt och framtiden ser minst sagt ljus ut för duon som befäster sin roll som en av landets mest intressanta akter. Easy Raider är ute nu via Mango Disco Records och vi kan bara hoppas på mer inom en snar framtid.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s