Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Organised Scum – Unborn Cars

Vi har tidigare skrivit om brittiska akten Organised Scum och kallat deras musik skapad i “ett alternativt universum där Mac DeMarco var en seriös prettokille och samtida med Pavement.”. Sist var det den briljant döpta singeln Consultans of Swing vars flörtande med Blurs sena 90-tal gått varmt på våra Spotifykonton sedan dess.

Duon har nu blivit en trio och bytt Newcastle mot London, med detta kommer nya spåret Unborn Cars som är ytterligare ett smart popspår som flörtar med förra århundradets två sista decenniers art-pop ikoner. Ytterligare en ny sida av ett intressant band!

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s