Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Wildhart – New Beginning

2016 släppte Wildhart sitt debutalbum Shine, en magnifik skapelse och ett av de bästa och mest underskattade svenska albumen från senaste åren. Sedan dess har det varit relativt tyst från trion, tills man i veckan återvände som en duo.

New Beginning heter klyschigt nog Ylwa Holmdahl och Kiwi Bergs första låt i Wildhart-som-duo-eran. Av förklarliga skäl är soundet något annorlunda och mer avskalat än debutalbumet men Wildharts komplexa men lättillgängliga sätt att bygga upp poplåtar håller fortfarande hög klass. Singeln är hämtad från nya EP:n Caught In A Fisheye som sägs komma i sommar.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s