Artikel / Lyssna / Nyheter

LYSSNA: Organised Scum – Basic

Vi har sedan 2016 års debut EP uppmärksammat singlar som Consultants of Swing och Unborn Cars från brittiska trion Organised Scum. Förra veckan släpptes Basic, och bandet lyckas återigen lyckas visa en ny spännande sida av sig själva.

Basic vävar genom subtila men avgörande komponenter in lyssnaren i en finfin tre minuter lång alternativ popdvala. Spåret är bandets mest tillbakalutade hittills men visar att man även bemästrar denna sida och det ska bli mycket spännande att se hur bandet kan fortsätta att utvecklas.

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s