Artikel / Nyheter

Hejdå och tack för oss

I februari 2014 startade vi den här bloggen/sidan/projektet för att dela med oss av musik vi tyckte fick för lite uppmärksamhet i svensk musikmedia. Och för att få presspass till festivaler, förstås. Under första åren rapporterade vi relativt friskt från festivaler, introducerade frekvent band, recenserade album och intervjuade akter som Bombay Bicycle Club, Courtney Barnett och Wolf Alice. 2016 startade vi Rama Lama Radio som utvecklades till skivbolaget Rama Lama Records och i takt med det har tiden och engagemanget för FVIndie.se tynat bort.

Vi har därför bestämt oss för att befria den redan halvdöda sidan från sitt lidande och tillslut helt lägga ner den. 2018 får bli året FVIndie smög ut och 2019 får bli första festivalsommaren sedan 2014 vi inte dricker bjudkaffe, nyttjar vattentoaletter, skriver recensioner, gör försök till småfinurliga rapporter eller matbloggar. Möjligtvis kommer podcasten Rama Lama Radio leva vidare i någon form och troligtvis är det inte sista gången vi skriver eller tycker något om musik. FVI, fan va indie, är dock över och vi vill tacka till alla som läst, hjälpt till eller stöttat på andra sätt. Det har varit kul trots att vi kanske aldrig nådde dit vi ville, utan på vägen istället upptäckte och lärde oss saker som idag lett fram till Rama Lama Records och festivalen Fools Gold – två projekt som ni mer än gärna får fortsätta följa.

Tack för oss, god festival och gott nytt musikår,

Axel & Sixten

Advertisements

Kommentera

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s